מתכון לבראוניז שוקולד

מתכון בראוניז שוקולד

זמן הכנה של הבראוניז: 30 דקות זמן אפייה של הבראוניז : 15 דקות משקל בראוניז אחד: 10 ג"ר  

מרכיבים

מחמאה 0.0240 ק"ג סוכר לבן 0.0300 ק"ג ביצים שלמות 0.0270 ק"ג שוקולד מריר 0.0280 ק"ג קמח 0.0120 ק"ג קקאו 0.2400 ק"ג ליקר שוקולד 0.0010 מ"ל אוגוזי מלך 0.0050 ק"ג  

אופן הכנת הבראוניז  

להקציף קלות (כ – 4 דקות) את הביצים יחד עם הסוכר במיקסר . להוסיף לתערובת הביצים במיקסר את הקמח והקאקו ולערבב היטב כ – 3 דקות עד שהתערובת נהיית אחידה וחלקה. חשוב לדעת: כאשר הוספנו לתערובת הביצים את הקמח יחד עם הקקאו צריך בעזרת לקקן לאסוף את כל הקמח והקקאו שנדבקו בצדדים של קערת המיקסר. לשים בסיר את המחמאה ולהמיס על אש בינונית כ- 7 דקות ואז להוריד מהאש. להוסיף את השוקולד ולערבב היטב עד שכל השוקולד נמס. להוסיף לתערובת הביצים במיקסר את תערובת המחמאה עם השוקולד כאשר הוא עוד חם ולערבב היטב. להוסיף את הליקר שוקולד ולערבב עוד כמה שניות. להניח נייר אפיה בתבניות עם שוליים גבוהים ואז לשפוך למרכז את תערובת הבראוניז (בכל תבנית 250 ג"ר) לשטח היטב ולהכניס לתנור על 175 מעלות ל- 15 דקות.
נשלח ב מתכונים

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם