שף ג'ראלד פרננדס

השף ג'ראלד פרננדס יליד פאריז, הינו שגריר לטעמיה הייחודיים של המורשת הקולינריה והאסתטיקה הצרפתית. כבן למורשת עשירה זאת, הוא מביא בתפריטיו ביטוי תשוקה לאוכל ושמחת החיים משכרת. מאז 2012, השף ג'ראלד הינו השף הקולינרי של קייטרינג בראף והוא מטביע את חותמו וטעמו בכל מנה ומנה. בשיתוף פעולה עם השף יניב אורן, השף התפעולי, הם מנצחים על מלאכת המטבח כולה. כשף צעיר התמחה במסעדתו של השף ג'ואל רובושון, מהמובילות בעיר האורות ועטורת כוכבי מישלן. 2012-09-06-092546-71 לאחר מכן, שימש כשף דה- פארטי, במסעדת "פוקה" היוקרתית, בואך שאנז' אליזה ושער הניצחון, האחראי על הקינוחים. ב-1995 עלה לישראל וכישף כשף במסעדות בהרצלייה ובתל אביב: פאפגאיו, טוסקנוס, ג'ויה, ביסטרו דיזנגוף 99 ובוושתי. במשך שנתיים ( 2008-2010 ) היה בעליו של עסק משלו – אפרוני פרננדס קייטרינג. ב-2010 יצא למסע חד פעמי לאנגולה באפריקה הרחוקה כשף במסעדת פונדה.

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם