הסיפור שלנו

על כוס יין אדום, אווירה פסטורלית וים של מחשבות ורעיונות הביאו אותנו לכתוב על דף טיוטה ולהעביר לכם את החוויה… מנות קטנות ומטריפות…   כוסית של ירקות – עגבניות שרי,בצל אדום,חצילים וזוקיני קלויים עם קרם פסטו. אצבעות פילו עם קרם בטטה ,ירקות חורף שקטפנו וקרם נענע והדרים. מרק גספצ'יו אסייאתי עם קרם סויה בלימון וכוסברה בקראנץ של עלי אורז. פלחי ירקות שחתכנו דק דק בטמפורה עם creamy spicy sauce. פריטטה עשבי תיבול מגולגל חזק חזק עם חציל אפוי ועגבניות שמש. סושי קריספי של סלמון סובג' עטוף באצות נורי ושתי שומשומים , פאנקו בליווי איולי יפני. סביצ'ה בורי בתפוזי יפו, שלושה פלפלים,עגבניות וכוסברה על קרם אבוקדו וג'ינג'ר. סשימי טונה עם סלסלה בצלים לימונים ונענע על סלט פאפיה. קרוסטיני של סלמון שכבשנו לבד עם רוטב טרטר כמו שצריך להיות. ברבוניה מטוגנת על כף עם פסטו של נענע ואיולי לימון כבוש.   פילה בקר פרוס דק מאוד על קרם פלפלים שרופים ושקדים, עוגת פולנטה וממרח צנובר וריחן. קבב מפורר על חציל בשום שמן זית עם איולי פיקנטי ונענע. בקלוואה טלה בתיבול תבליני המדבר,צנובר,צימוקים עם טחינה גולמית וסילאן. טרטר של סינטה כמו בצרפת עם שלושה בצלים על טוסט מלוח ואיולי של צלפים ועירית. כדורי בשר אסייאתים עם קונסומה של מיסו וסלט מלפפון,צ'ילי וכוסברה.   נשמע מעניין….? עכשיו נותר לכם לבחור ארבעה ואם ממש בא לכם…חמישה. nheb (32)

עמדות גדולות ומשגעות….

דגים  כפי שזכרנו מהריבירה הצרפתית – רק הדגים הקטנים שנתפסו ברשת שלנו בליווי מרק בויבס ממרסיי עם איולי חריפה וקרוטונים מגורדים בשום..(וואו כבר נשמע טוב..) פירה תפו"א עם מריחה של פסטו, שמן בצל ירוק, פימנטו ספרדי ושישיית לימונים. דגים שחשבנו כמו הדייגים על הסירות החלודות שלהם – סביצ'ה של בורי עם סומק לימון פטרוזיליה ובצל אדום, סלמון כבוש עם ירקות שורש,לימון הדרים,עלי נענע וכוסברה, סרדינים מפלרמו טרי טרי מומלחים במלח אפור, מושרים בשמן שום וקוריינדר. תוספות שחייבות לבוא עם זה – קרם טופו שום ועירית, טוסט של לחם ששכחנו בשמן זית וגרידת שום,איולי של לימון כובש,סלט עגבניות שמש ועגבניות חממה חריף חריף. היישר מהדייגים שלנו ביפו– ברבוניה שפילטנו אותה מטוגנת בקמח פפריקה,איולי סחוג ושמן עירית על סלט יפואי- גזר,צנונית,עגבניות חממה,מלפפון בלאדי, פלפל אדום אדום, פלפל צהוב צהוב וגם פלפל ירוק,לפת,סלק,סלרי,פטרוזיליה קצוצה,שבבי של פיתה מטוגנת,שמן זית ולימון ואם תרצו נוכל לשים גם חריף.  

סליחה כמעט שכחנו..אם ממש בא לכם לחוות את הבוקר שלפני החופה…

  בנדיקט ניו-יורק כמו שהבנקאי קומודור בנדיק רצה באותו בוקר… חלת דבש מטוגנת שמעליה יש קרם אבוקדו מתובל,דג סלמון שכבשנו לאט לאט במלח וסוכר והשרינו בשמן זית קוריינדר,שום וטימין בליווי ביצה עלומה ברוטב סבאיון קר של לימון ופסיפלורה. קרוק מסייה כמעט כמו בפריז לא בדיוק… שתי פרוסות של לחם בריוש צלויות בטוסטר עם קרם סויה בנוסח בשמל,חזה אווז מעושן ואומלט של עשבי תיבול.

מעוניינים לשמוע את המשך הסיפור? חייגו עכשיו: 04-6222930 או פשוט השאירו הודעה…

לקריאת התפריט שלנותפריט גורמה

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם