סדנדוויץ' הודי פתוח עם מולארד צרוב ושמן צ'ילי

זמן צריבה של החזה מולארד צד עור 2:30 דקות אש גבוה בינונית זמן צריבה של החזה מולארד צד בשר 1:30 דקות אש גבוה בינונית זמן צלייה בתנור של המולארד  6 דקות 200 מעלות חזה מולארד 0.226,  1 י"ח של חזה מולארד לחם הודי  0.180, 12 י"ח נטו של דיסקים של לחם סלסה עגבניות  0.240, 12 כפיות קפה צ'אטני דלורית    0.180, 12 כפיות קפה אבוקדו  0.180   1 י"ח גדול ללא גרעין וללא קליפה קרם קארי ירוק 12 כפיות קפה שמן צ'ילי 0.040, 12 חצאי כפיות קפה בוטנים קלויים 0.060,  36 חצאי בוטן מטוגנים לימון 0.140, 1 כף מרק   לשים מחבת על אש גבוהה בינונית ולחמם היטב, להניח את החזה מולארד (צד עור קודם) ל- 2:30 דקות עד לקבלת צבע זהוב ואז להפוך אותו לצד הבשר ל- 1:30 דקות. ואז להכניס לתנור שחיממנו מראש ל 6דקות על 200 מעלות. להכין מיץ לימון. להכין את החזה מולארד, לחם הודי, סלסה של עגבניות, צ'אטני דלורית, קרם קארי ירוק, שמן צ'ילי. לקלף את האבוקדו ולחצות אותו. להוציא את הגרעין ואז כל חצי לפרוס לאורך בעובי של 4מ"מ לא יותר, לטפטף מעל פרוסות האבוקדו מיץ לימון (כדי שלא ישחירו) הרכבת המנה לפי סדר עולה: 1.לחם הודי 2. צ'אטני דלורית  3. סלסה של עגבניות 4. פרוסה של אבוקדו 5. פרוסה של חזה מולארד, קרם קארי ירוק .7 בוטנים קלויים  8. שמן צ'ילי
נשלח ב מתכונים

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם