סיגר במילוי מרציפן

כמות סיגרים: 10 יחידות זמן גלגול של הסיגרים: שעתיים זמן טיגון של הסיגר: 1 דקה משקל רוטב פירות יער למנה: 25 ג"ר   מרציפן  0.3000 ק"ג דפי סיגר 2.5000 י"ח רוטב פירות יער 0.2500 ק"ג גלידת וניל ק"ג 0.2000 ק"ג מוצר כדיי לסגור את הסיגר קיסמים 10 י"ח   אופן הכנת הסיגר       לחתוך חתיכות של מרציפן במשקל של 10 ג"ר כל י"ח ואז לגלגל אותן לגלילים קטנים בקוטר של 1 ס"מ. לחתוך את עלי הסיגר לארבע ובכל רבע לשים גליל של מרציפן על הצד הרחב של הבצק, ואז להתחיל לגלגל מסביב למרציפן. בחצי הדרך לקפל את הקצוות החיצוניים של הבצק כלפי פנים ולהמשיך בגילגול עד הסוף. לסגור את הסיגור בעזרת קיסם. טיגון באירוע: לחמם שמן ל – 180 מעלות – לא יותר! ולטגן את הסיגרים כ- 1:10 דקות, להוציא על נייר סופג ולהוציא את הקיסם. אופן ההגשה של הסיגר    לשים בכוס מרטיני את רוטב פירות היער (25 ג"ר) ואז להניח על הצד את הסיגר המטוגן וליד כדור גלידה (20 ג"ר).
נשלח ב מתכונים

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם