סלט תפוחי אדמה

1 ק"ג תפו"א חתוך לקוביות גודל 1*1 ס"מ מי מלח רותחים 2 כפות ממרח עגבניות מיובשות 1 כפית שום כתוש 200 גר' בצל סגול קצוץ 100 מ"ל שמן זית 2-3 כפיות מלח 1 כף סוכר 1 כפית פלפל שחור גרוס 1 כף טימין קצוץ 2 כפות פטרוזיליה קצוצה 2 כפות מיץ לימון הכנה: • בסיר עם מי מלח רותחים מבשלים את קוביות תפוחי האדמה אל דנטה • מסננים ומקררים מיד במי קרח להפסקת הבישול , מסננים בשנית עם מים קרים. • מערבבים עם יתרת החומרים, טועמים ומתקנים תיבול מתאים למנה של כ- 1200 גר' סלט.  
נשלח ב מתכונים

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם