מתכון קבב טלה על טחינה וקדאיף

זמל צליה של הקבב על הגריל 9 דקות חום גבוה

זמן בישול בתנור לקבב 7 דקות 200 מעלות

 

מרכיבים וכמויות

קבב – 0.045 ק"ג

סלט חצילים – 0.028 ק"ג

קדאיף בדבש – 0.004 ק"ג

שמן בצל ירוק – 0.003 ק"ג

סלט עלים – 0.006 ק"ג

טחינה – 0.013 ק"ג

אופן ההכנה של מנת הקבב

להכין את הסלט חצילים והחומוס,טחינה לבנה,סלט עלים,קדאיף בדבש והשמן בצל ירוק לפי המתכונים .

להכין גריל חם, להניח את הקבב ולצלות אותו כ- 9 דקות ואז לצנן. לפני ההגשה לבשל את הקבב עוד כ- 7 דקות על 200 מעלות.

 

הרכבת המנה לפי סדר עולה:1. טחינה לבנה 2. דיסק של קדאיף 3. שמן בצל ירוק 4. סלט חצילים וחומוס 5. קבב 6. סלט עלים

נשלח ב מתכונים

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם