סלט תפוחי אדמה
1 ק”ג תפו”א חתוך לקוביות גודל 1*1 ס”מ
מי מלח רותחים
2 כפות ממרח עגבניות מיובשות
1 כפית שום כתוש
200 גר’ בצל סגול קצוץ
100 מ”ל שמן זית
2-3 כפיות מלח
1 כף סוכר
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף טימין קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות מיץ לימון
הכנה:
• בסיר עם מי מלח רותחים מבשלים את קוביות תפוחי האדמה אל דנטה
• מסננים ומקררים מיד במי קרח להפסקת הבישול , מסננים בשנית עם מים קרים.
• מערבבים עם יתרת החומרים, טועמים ומתקנים תיבול
מתאים למנה של כ- 1200 גר’ סלט.