מתכון פבלובה

כמות המרנג: 60 ג”ר
זמן הכנת המרנג: 20 דקות
משקל מרנג אחד: 70 ג”ר
משקל קרפ פטיסייר למנה: 25 ג”ר
משקל רוטב פירות יער: 10 ג”ר

מרכיבים וכמויות

מרנג:
לבן של ביצים 0.2 ק”ג
סוכר 0.2 ק”ג
אבקת סוכר 0.2 ק”ג
קרם פטיסייר 0.2125 ק”ג
רוטב פירות יער 0.85 ק”ג

אופן הכנת המרנג
לשים במיקסר את הלבנים של הביצים יחד עם הסוכר ולהקציף במהירות
גבוהה כ- 14 דקות עד לקבלת מרקם סמיך ויציב. אז להוסיף במהירות
נמוכה ובתפזורת את אבקת הסוכר ולערבב היטב עד לקבלת מרקם
משחתי אלסטי ומבריק.
על מגשי אפייה יחד עם נייר אפייה לזלף עם צינתר עגול חלק
בקוטר של 9 ס”מ וקוטר של 6.5 ס”מ, משקל כל דיסק של מרנג אפוי
שוקל 7 ג”ר בממוצע.

אופן הרכבת המנה
לשים בשק זילוף את הקרם פטיסייר ולזלף במרכז המרנג ואז מעל
לשים מעט רוטב פירות יער.

בוא ונעשה לך אירוע

צור קשר

[]
1 Step 1
שם מלאyour full name
טלפוןyour full name
הודעהmore details
0 /
Previous
Next
נגישות
בראף קייטרינג