• שף ראשי
    ג'ראלד פרננדס

    השף ג’ראלד פרננדס יליד פאריז, הינו שגריר לטעמיה הייחודיים של המורשת הקולינריה והאסתטיקה הצרפתית. כבן למורשת עשירה זאת, הוא מביא בתפריטיו ביטוי תשוקה לאוכל ושמחת החיים משכרת. מאז 2012, השף ג’ראלד הינו השף הקולינרי של קייטרינג בראף והוא מטביע את חותמו וטעמו בכל מנה ומנה. בשיתוף פעולה עם השף יניב אורן, השף התפעולי, הם מנצחים על מלאכת המטבח כולה. כשף צעיר התמחה במסעדתו של השף ג’ואל רובושון, מהמובילות בעיר האורות ועטורת כוכבי מישלן.

    לאחר מכן, שימש כשף דה- פארטי, במסעדת “פוקה” היוקרתית, בואך שאנז’ אליזה ושער הניצחון, האחראי על הקינוחים. ב-1995 עלה לישראל וכישף כשף במסעדות בהרצלייה ובתל אביב: פאפגאיו, טוסקנוס, ג’ויה, ביסטרו דיזנגוף 99 ובוושתי. במשך שנתיים ( 2008-2010 ) היה בעליו של עסק משלו – אפרוני פרננדס קייטרינג. ב-2010 יצא למסע חד פעמי לאנגולה באפריקה הרחוקה כשף במסעדת פונדה.

  • שף תפעולי
    יניב אורן

    השף יניב אורן, קיבוצניק במקור, מקיבוץ יחיעם . נשוי לעדי ואב לעומרי ושחר, בוגר בית ספר “תדמור” . שף הלוגיסטי של בראף קיטרינג, אחראי על ניהול המטבח והצוות המקצועי, לוגיסטיקה, עבודה מול ספקים, הקמת אירועים ושף מנהל באירועים. את אהבתו לאוכל משובח רכש בילדותו בין סיריה של אימו הפרסיה, הידועה בזכות מאכליה המורכבים במיוחד. לשוקולד התמכר במהלך ביקוריו הרבים במפעלי “עלית” , שם עבד אביו. שני מקורות השראה אלה, הביאו אותו להבנה כי המטבח הוא ייעודו האמיתי. הלימודים ב”תדמור” נתנו לו את הכלים המקצועי למימוש ייעודו. הרצון לשלב בין חומרי גלם, ליצור חיבורים בין תרבויות וטעמים, התגבש והתעצם.

    עם סיום לימודיו ב-1995 השתלב בראף קיטרינג והשתלם מגוון השתלמויות מקצועיות, אצל בכירי השפים בחברת האם “קסילט הולנד” . עם חזרתו ארצה מונה לשף הראשי של חברת בראף קיטרינג. ב-2005 יצא עבר השתלמות מקצועית בבית הספר לבישול תאילנדי “Siam Kitchen” שנמצא בחוף למאי, אשר בתאילנד. אני מאמין: הרצון ליצור, להתקדם ולהתפתח טמון בנפשו של האדם והיכולת להגשימו תלויה בכל אחד מאיתנו. בעבודתי ב בראף קיטרינג אני מגשים יומיום את רצוני זה – ליצור עבור כל זוג, משפחה או חברה את האירוע המושלם אודותיו חלמו.

Mastering the Art of Catering